HOME

Berkvens-van Wijk Advocatuur B.V. is een jong allround kantoor, waarbij de nadruk op het strafrecht ligt. Dat houdt in dat het kantoor strafzaken behandelt, doch dat het kantoor u tevens bijstand kan verlenen in bestuursrechtelijke en civiele aangelegenheden. De advocaat bij Berkvens-van Wijk Advocatuur B.V. heeft de nodige – brede – kennis, deskundigheid en heeft gewerkt voor een gerenommeerd kantoor.

Berkvens-van Wijk Advocatuur B.V. is gedreven, betrokken en doelgericht. Er wordt goed naar u geluisterd: wat is er aan de hand? Wat kan Berkvens-van Wijk Advocatuur B.V. voor u betekenen? Welk prijskaartje kunt u verwachten of komt u in aanmerking voor gefinancierde rechtsbijstand? Daarna wordt direct overgegaan tot actie en wordt u alle benodigde uitleg en advies verschaft. Al met al heeft het kantoor u veel te bieden.

Foto schilderij vrouwe justitia 09.08.2016

Op deze website wordt u zoveel mogelijk uitleg gegeven over de eventuele behandeling van uw zaak. Mocht u toch nog vragen hebben, schroom dan niet om – geheel kosteloos – telefonisch contact op te nemen.