Deelname aan internationale strafpleitwedstrijden

Ongeveer vier maanden geleden heb ik mij opgegeven voor de Belgisch-Nederlandse strafpleitwedstrijden. Twee maanden geleden ontving ik het deugdelijke nieuws dat ik was geselecteerd om Arrondissement Oost-Brabant te mogen vertegenwoordigen. Aan aanmoediging ontbeerde het zeker niet, waarvoor mijn dank.

20161109_184912

Op 11 november jl. vonden de strafpleitwedstrijden plaats. Helaas heeft België gewonnen. Doch, ik heb super commentaar van de jury ontvangen en het Arrondissement is trots op me.

20161113_112044

Auteur: mw. mr. M.A. Berkvens-van Wijk

Geboren op 11 juli 1987 in St. Thomas (Canada). Doorliep het Linge College te Tiel met profiel economie en maatschappij. Studeerde van 2006 tot 2014 aan de Radboud Universiteit en behaalde haar master civiel recht en master strafrecht cum laude. Was onder andere actief in commissies bij de JFV en AEGEE en werd eerste bij een pleitwedstrijd. Werkte sinds september 2014 bij Moszkowicz Advocaten Utrecht. Heeft in februari 2016 haar eigen kantoor, Berkvens-van Wijk Advocatuur te ‘s-Hertogenbosch geopend.